Nunta Vera si Adi

Nunta Vera si Adi

Veronica si Adrian au pus ochii unul pe celalalt pentru prima data la o petrecere de Halloween, acum 3 ani. Costumul de diavolita al Veronicai nu l-a inspaimantat deloc pe Adrian, ci din contra, l-a ispitit.:)Astfel ca din Decembrie 2010, cei doi au decis sa-si faca de cap impreuna.  :p

Fara sa stie pana atunci, ei se invarteau in aceleasi cercuri de foarte mult timp, fiind din acelasi oras si avand prieteni comuni, dar se spune ca dragostea adevarata se cunoaste doar la maturitate.

Dupa un an de dragoste s-au hotarat sa-si continue povestea in stil londonez, asa ca si-au facut bagajele si s-au mutat impreuna la Londra. A urmat o perioada de acomodare in care au incercat sa se obisnuiasca cu noul lor stil de viata, dar au invatat sa se bucure impreuna de orice detaliu, cum ar fi o zi insorita, o plimbare in parc sau vizitele prietenilor.

La scurt timp a aparut si inelul de logodna si a inceput nebunia pregatirilor de nunta, “delegand” persoane care sa ii ajute cu tot ce tine de acest capitol. S-au descurcat, spunem noi, a iesit o nunta frumoasa, intr-o locatie frumoasa si cu invitati plini de viata care au chefuit pana dimineata.

Le dorim din suflet multa fericire si poate ne vom vedea la un “trash the dress” in frumoasa Londra.:)
Nunta Vera si Adi
Cine e de gașcă lasă un comentariu! ;)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.

| ProPhoto 3 by NetRivet Sites

wordpress stats