Nunta Andreea si Radu

De la prima intalnire pe care am avut-o cu Andreea si Radu ne-a placut entuziasmul cu care ne povesteau despre cum avea sa fie nunta lor, fapt care ne-a facut sa ne dorim si mai mult sa le fim alaturi deoarece, cand vine vorba de fotografii, nu apreciem nimic mai mult decat perfectionismul.:)

I-am cunoscut si mai bine la prima sedinta foto, anterioara nuntii, o sedinta in care  am ras, ne-am relaxat, am povestit, fara sa realizam ca se facuse noapte – asa se intampla de fiecare data cand petreci timpul intr-o companie placuta. Astfel, dupa un team-work, am observat tot ce trebuie evidentiat pentru ca in ziua nuntii sa surprindem mai usor in fotografii stralucirea si magnetismul celor doi.  :P

Dupa scurt timp a venit si marea zi. Amandoi ne-au oferit momente frumoase, iar mie mi-a fost usor sa le surprind. In ziua nuntii, dupa cum ne asteptam, Radu a fost mai relaxat, mai tot timpul pus pe glume, iar Andreea a fost ca un model de pe copertele de revista, ceea ce nu inseamna ca nu a trecut si prin starile specifice acestei zile: momentele de relaxare de la coafor, emotiile de la pregatiri si de la sedinta foto si energia si pofta de dans de la restaurant. :D
Ca un adevarat leader de petrecere ea nu s-a lasat furata, iar petrecerea a continuat fara sa fie intrerupta,  iar noi am putut sa ne bucuram de prezenta ei pe ringul de dans intreaga seara.
Ne bucuram Andreea si Radu pentru ca ne-ati oferit ocazia sa va surprindem in frumoasele momente si sper sa mai avem ocazia sa colaboram si pe viitor, doar urmeaza copiii.  :)

In curand urmeaza sa postam si fotografiile de la sedinta “Love the dress”, sedinta ce a avut loc intr-o locatie speciala.Cine e de gașcă lasă un comentariu! ;)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.

| ProPhoto WordPress Blog by NetRivet Sites

wordpress stats