Nunta Alexandra si Bogdan

fotografii-nunta-alexandra-si-bogdan-061

Vezi intregul album »

Sedinta foto dupa nunta cu Andreea si Radu

Andreea si Radu au devenit cel mai fotografiat cuplu al nostru. :) I-ati putut vedea in prima sedinta foto, anterioara nuntii si i-ati putut admira in fotografiile din ziua nuntii, iar acum a venit momentul in care va invitam intr-o locatie speciala, pentru a completa povestea celor doi. :)

10-sedinta-foto-dupa-nunta-ttd-castel-peles

Vezi intregul album »

Nunta Mary si Robert

Mary si Robert au cu siguranta ce povesti viitorilor nepoti, deoarece au avut o nunta ca-n povesti, care ne-a impresionat din toate punctele de vedere. Si asta se datoreaza in primul rand lor, pentru toata implicarea si bunului lor gust in alegerea detaliilor.

044-fotografii-de-nunta-Mary-si-Robert

Vezi intregul album »

Nunta Andreea si Radu

De la prima intalnire pe care am avut-o cu Andreea si Radu ne-a placut entuziasmul cu care ne povesteau despre cum avea sa fie nunta lor, fapt care ne-a facut sa ne dorim si mai mult sa le fim alaturi deoarece, cand vine vorba de fotografii, nu apreciem nimic mai mult decat perfectionismul. :)

046-fotografii-de-nunta-Andreea-si-Radu

Vezi intregul album »

Alina si Vali

In urma cu un an cineva a dat un Like paginii noastre de Facebook cu gandul ca la un moment dat, cand momentul cel mare va veni, sa le fim alaturi.
Iata ca momentul a venit si s-a intamplat asa cum fusese planuit: am fost contactati de Alina si Vali pentru a le fi alaturi in cea mai importanta zi din viata lor.

14-fotografii-sedinta-foto-alina-si-vali

Vezi intregul album »

Nunta Alina si Vali

Desi poate parea un cliseu, se mai confirma inca odata ca opusurile cu siguranta se atrag. ;)
Povestea dintre Alina si Vali a inceput incet pentru ea si brusc pentru el. Evitat initial cu diferite “pretexte”, Vali a fost perseverent si nu a renuntat pana nu a convins-o pe Alina sa-i acorde o sansa si, din momentul in care s-au intalnit, nici o “forta” a naturii n-a putut sa-i mai desparta.

43-fotografii_nunta_alina_si_vali.jpg

Vezi intregul album »

Nunta Sandra si Alex

Cuvintele sunt de prisos cand vine vorba despre povestea de dragoste dintre Sandra si Alex. Nicio descriere nu ar fi suficient de completa pentru a exprima cat de speciala e relatia lor.

51-fotografii_nunta_sandra_si_alex

Vezi intregul album »

Nunta Vera si Adi

Veronica si Adrian au pus ochii unul pe celalalt pentru prima data la o petrecere de Halloween, acum 3 ani. Costumul de diavolita al Veronicai nu l-a inspaimantat deloc pe Adrian, ci din contra, l-a ispitit:) Astfel ca din Decembrie 2010, cei doi au decis sa-si faca de cap impreuna. :p

025-fotografii-nunta-vera-si-adi

Vezi intregul album »

Nunta Dany si Sorin

Se spune ca dragostea este ca un tatuaj – iti asumi riscul, infrunti durerea si alegi cu grija un loc special unde sa-l “cladesti”. Este o decizie pe care o iei pentru intreaga viata si iti va aminti de fiecare data de persoana speciala sau intamplarea care te-a inspirat in alegerea modelului.

038-fotografii-nunta-daniela-si-sorin

Vezi intregul album »

Botez Amalia Irina

012-fotografii-botez-amalia-irina

Vezi intregul album »

| ProPhoto Photo Theme by NetRivet Sites

wordpress stats